Acel moment…

Probabil fiecare domnisoara isi imagineaza ziua cind va fi ceruta in casatorie, si are in minte o mie si unu de scenarii. Cel putin eu asa faceam, sunt o visatoare si imi place sa fac orice moment din viata mea memorabil. De aceea de multe ori cind visam cu ochii deschisi imi imaginam ziua si momentul cind voi fi ceruta in casatorie. Nu pot sa spun ca imi doream sa fie intr-un fel anume, pentru ca prin mintea mea au circulat un numar enorm de idei, dar mai bine zis, vise.

A sosit ziua aceea si pentru mine, nu a fost conform nici unui scenariu din visele mele, dar pot sa spun ca desi a fost foarte diferit de ce imi imaginam eu, totusi a fost cel mai frumos moment pe care mi-l puteam imagina. Si asta pentru ca a fost intr-un moment cind nu ma asteptam, pentru ca a fost un gest sincer si pentru ca m-a facut sa vars lacrimi de fericire.

Sunt fericita… Pina in luna august, atunci cind am stabilit ca va fi nunta, suntem in pregatiri, momente frumoase, mai ales ca imi face o deosebita placere sa-mi pun imaginatia in functie si sa creez nunta asa cum ne-o dorim noi!

Tot ce as vrea sa va spun acum: Visati, visati, si niciodata nu renuntati la vise! Iar daca un moment din viata voastra nu va fi asa cum ati visat, nu incetati sa visati, important e ca acel moment sa ramina memorabil pentru toata viata!

Iata si inelusul meu de logodna!

ac907-img_0316b8fdc-img_0317de4a7-img_0349

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s